Ga naar de inhoud

Gezondheid

Gezondheid is erg belangrijk. Toch zijn er verschillende interne en externe factoren, waardoor we dit niet zijn. Het kan hier om kleinigheidjes gaan, zoals een sneetje in je vinger, maar ook om grotere dingen bijvoorbeeld een zware blaasontsteking. Gelukkig zijn er veel middeltjes om hier iets aan te doen.

Keelpijn

Keelpijn is vaak erg vervelend en belemmerd je in het dagelijks leven. Kijk snel hier om het te verlichten of om er vanaf te komen.

Oorpijn

Last van (ondraaglijke) oorpijn? Oma weet raad, zodat de pijn verdwijnt of dat het draaglijker wordt. Zo kan je ongestoord van je dag genieten!

Gezondheidsvoordelen

Veel ziektes en kwaaltjes zijn te voorkomen of te genezen met het voedsel dat we innemen. Kijk hier voor de voordelen van verschillende voedingsmiddelen.

griep

Griep

Elk jaar wordt bijna iedereen er weer door geteisterd. De griep! Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om er snel vanaf te komen of de verschijnselen te koesteren.

Mondademhaling

Veel keel, neus en oorproblemen worden veroorzaakt door mondademhaling. Lees er hier alles over.

nacht doorhalen

Nacht doorhalen

Ben je niet gewend om een nacht door te halen? Bekijk hier de tips om het uit te houden.

verkoudheid voorkomen
Verkoudheid voorkomen

Het is erg vervelend als je verkouden bent en het komt altijd op het verkeerde moment. Bekijk hier de tips om de verkoudheid te voorkomen.