Ga naar de inhoud

Tandpasta op aambeien

tandpasta op aambeien

Tandpasta op aambeien is voor sommige mensen een echt wondermiddel. Andere geven juist aan dat het een fabeltje is. Lees snel verder of deze methode uit grootmoeders tijd echt helpt?!

Aambeien

Aambeien zijn opgezwollen zwellichamen of bloedvaatjes rond de anus die uitgezakt zijn. Ze bevinden zich als sponsachtig netwerk van bloedvaatjes net boven de endeldarm en moeten gezien worden als een soort van spatadertjes. Aambeien kunnen erg vervelen en vooral hinderlijk zijn, maar gelukkig zijn ze onschuldig. Als mensen er last van beginnen te krijgen, dan proberen ze vaak eerst huismiddeltjes uit.

Tandpasta op aambeien

Als je last van aambeien hebt, kan je er wat tandpasta op doen. Smeer er regelmatig een klein beetje op totdat ze verdwenen zijn. Je zult merken dat ze vrij snel zullen verdwijnen.

Tandpasta op aambeien

Tandpasta kopen?

Kijk hier voor een overzicht.

Weetje: Wetenschappelijk is het helaas nooit bewezen dat tandpasta op aambeien helpt. Toch hebben veel mensen er baat bij. Het is een methode die geen schade aanbrengt als het niet werkt. Het enige waar je rekening mee dient te houden is dat de tandpasta erg kan gaan branden en huidirritatie kan veroorzaken. Als je hier last van hebt, moet je gelijk met de behandeling stoppen.

Andere tip bij aambeien

Rutine bij aambeien

Rutine is een voedingssupplement dat behoort tot een gezonde callogeenvorming. Als je elke dag hiervan een tablet neemt, zullen ze verdwijnen.

Klik hier voor meer informatie over Rutine.

Rutin tegen aambeien

Opzoek naar rutin(e)?

Klik hier voor meer informatie.