Ga naar de inhoud

Haren

haren

Heb je ook het gevoel dat je in de rui bent en vind je overal haren? Of heb je een huisdier die ervoor zorgt dat je kleren of bank helemaal onder de haren zit? Met onderstaande tips kan je ze verwijderen.

Rubberen handschoen

Je kunt de haren gemakkelijk verwijderen door er met een rubberen handschoen overheen te wrijven. Zo kan je ze allemaal naar elkaar toe wrijven. Ga er vervolgens met de stofzuiger overheen en ze zijn allemaal weg.

Deze tip helpt ook als je last van stof hebt!

Trekker

Je kan ook met een trekker over de bank of kleding .De haren blijven door statische elektriciteit aan de trekker plakken.

Tape

Het werkt ook heel goed om met een klein stukje tape te werken. De tape druk je goed aan en alle haren blijven eraan vastzitten. Zo kun je het er makkelijk vanaf halen.

Poezen kam

Een erg efficiënte mogelijkheid is de borstel waarmee je de haren van de poezen kamt. Deze borstel is zo fijn dat je de haren uit verschillende stoffen krijgt.

Vochtige lap

Je kleding of bankstel kan je afvegen met een vochtig stuk keukenrol of een vochtige lap. De haren rollen samen en zijn zo te pakken. Werkt ook goed op vloerbedekking.

Onderwerpen: kattenhaar / hondenhaar