Ga naar de inhoud

Haarföhn

Veel mensen gebruiken dagelijks/regelmatig een föhn om hun haren te drogen. Echter kan je een föhn in veel meer situaties gebruiken. Hieronder een overzicht.

Hond

Wist je dat je met een haarföhn niet alleen je eigen kapsel, maar ook een natte hond kunt drogen? Veeg eerst zand met een handdoek weg en droog de poten (en bij kleine honden ook de buik) met de föhn.

Lijmresten

Blaas een minuut met de föhn op de hoogste stand en raamstickers, prijsstickers, bumperstickers en zelfs pleisters zijn eenvoudig los te peuteren. De lijmresten kun je verwijderen met een beetje wasbenzine.

Let op: kunststof is niet bestand tegen wasbenzine.

Wasbenzine nodig? Kijk hier voor het aanbod.

Waterkringen

Waterkringen in hout verdwijnen (grotendeels) door warmte. Voor het beste resultaat kun je ze daarna nabehandelen met Meubeline van HG in de juiste kleur.

Klik hier om HG Meubeline te bestellen.

Kunstbloemen

Droog- of kunstbloemen worden veel sneller schoon als je het stof eraf blaast.

Opzoek naar mooie kunstbloemen? Kijk hier voor een overzicht.

föhn
Lichte kreukels

Lichte kreukels in kleren verdwijnen als je ze vochtig maakt met de plantenspuit en daarna droogföhnt op de warmste stand.

Warm bedje

In de winter is er niets lekkerder dan in een warm bedje te stappen. Een minuut met de föhn op de hoogste stand onder de dekens is voldoende voor een heerlijk warm nestje.

Pas op: Let er altijd bij föhnen op dat je niet te dicht bij de materialen komt, want daardoor kan brand of brandvlekken ontstaan.