Ga naar de inhoud

Oude panty

Oude panty’s zijn altijd erg handig en perfect voor een tweede leven. Gooi deze daarom nooit weg. Hieronder een aantal tips waarvoor je een oude panty kunt gebruiken.

Vuilnisbak

Een oude panty kun je gebruiken om de vuilniszak op zijn plek in de vuilnisbak te houden. Bind de panty rond de bovenkant van de vuilnisemmer en klem de zak ertussen vast.

Verloren voorwerp

Een pantykousje is een handig hulpmiddel als je iets kleins verloren hebt, zoals een oorbel. Bind het kousje rond de mond van de stofzuiger en de oorbel zal er tijdens het stofzuigen in blijven hangen.

Deodorantvlekken

Witte deodorantvlekken in donkere kleding laten zich snel en makkelijk wegvegen met behulp van een nylon panty. Zonder pluisjes!

Afstoffen

Panty’s zijn van nature een beetje statisch, wat ze prima geschikt maakt om mee af te stoffen. Bin een panty om een bezemsteel om mee op lastige plekken te stoffen, zoals onder de koelkast of achter de radiator.

Mini-waszakje

Een pantykousje of afgeknipte panty is dichtgeknoopt een prima minim-waszakje. Gebruik het om klein speelgoed mee te wassen in de wasmachine of vaatwasser.