Ga naar de inhoud

Arganolie voor de huid

arganolie voor de huid

Arganolie is een wondermiddel voor de huid. Het bestaat uit onverzadigde essentiële vetzuren (omega 6 en 9), vitamine E en ook uit eiwitten die ervoor zorgen dat ze beschermt, gevoed, gehydrateerd, verjongt en ondersteunt wordt. Hieronder zullen de voordeeleffecten op de huidlaag nader besproken worden.

Mooi en gezondMooi en gezond
Verzachtende werking op de huid

Veel mensen hebben last van een droge en/of geïrriteerde huid. De winter zorgt er nog eens voor dat dit proces versterkt wordt, waardoor het bij veel mensen zelf voortdurend rood is en schilfers hebben die jeuken. Arganolie bevat hydraterende ingrediënten, waaronder essentiële vetzuren, vitamine E, squaleen en sterolen zorgen ervoor dat de huid hersteld en haar vochtbalans weer terug krijgtm, maar ook haar elasticiteit en weerstand.

Het kan ook zijn dat je juist last hebt van een vette huid of acne. Vaak wordt dan gezegd dat je helemaal geen gebruik van huidmiddelen moet maken, omdat die het juist zouden versterken . Voor arganolie geldt dit echter niet. Het zorgt ervoor dat de talgproductie gereguleerd wordt. De herstellende en reparerende ingrediënten zorgen ervoor dat de huidlaag weer in balans komt en dat acne verminderd en vaak zelf geheel verdwijnt.

Mooi en gezondMooi en gezond
Rimpels

Collageen is een stof die in ons lichaam zit en die verantwoordelijk is voor de structuur en kracht van onze huidlaag. Hoe meer collageen we in ons lichaam hebben, des te steviger is de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid collageen in ons lichaam af. Het gevolg hiervan is dat er steeds meer rimpels komen en de huid slap wordt. Arganolie staat bekend als een natuurlijke anti-ager. De ultra-hydraterende essentiële vetzuren, de verschillende super anti-oxidanten en voedende vitamine E zorgen ervoor dat dit proces wordt vertraagd, dan wel stopt.

De revitaliserende werking

Een gezonde huid kent een vernieuwingscyclus van 28 dagen. Oude en dode huidcellen worden afgestoten en nieuwe cellen komen hiervoor in de plaats. Helaas zorgen factoren als stress, Uv-straling, roken en verkeerde voeding ervoor dat dit natuurlijke proces negatief beïnvloed wordt. Arganolie helpt de huid om weer te regenereren en de vitale functies van de cellen te activeren. Zo wordt vroegtijdige huidveroudering voorkomen en blijft de huidlaag soepel en elastisch.

Hoogste tijd om zelf de kracht van Arganolie te ervaren!

Ervaar nu zelf de weldadige, verzorgende en herstellende werking van Arganolie.

GezondheidGezondheid